Interim recruitment

Wat is interim recruitment

Interim recruitment is een ander woord voor tijdelijke werving en is een vorm van een flexibele arbeidsovereenkomst. Hierbij huren organisaties tijdelijke arbeidskrachten of interim professionals in om een oplossing te bieden voor (korte termijn) wervingsproblemen of om aan specifieke project behoeften te voldoen.

Voordelen

Daarom kies je voor
interim recruitment

Tijdelijke basis

Interim recruiters worden ingehuurd voor een vaste duur, bijvoorbeeld om een ​​werknemer met verlof te vervangen, te helpen bij een speciaal project, een tijdelijk tekort aan vaardigheden aan te pakken of expertise te leveren voor een korte termijn behoefte.

Gespecialiseerde vaardigheden

Interim recruiters worden geselecteerd vanwege hun gespecialiseerde vaardigheden en expertise om zo te voldoen aan de behoeften van de klant. Recruiters kunnen snel worden ingezet om specifieke uitdagingen op te lossen of kansen te benutten.

Flexibiliteit

Interim recruitment biedt organisaties flexibiliteit bij het beheren van hun personeelsbestand. Het stelt hen in staat snel op of af te schalen als de bedrijfsbehoeften veranderen, zonder de lange termijn verplichting van vaste medewerkers.

Daarom Recruiters House

Recruitment dat staat als een huis

Ben je op zoek naar?

  • Optimalisatie en ondersteuning van het volledige recruitment proces;
  • 5 jaar kennis en ervaring;
  • Facturabel per uur of per project.